Yaşam Alanlarınıza Dekoratif LED Lambalarla Işıltı Katın

26-12-2018 17:31
Yaşam Alanlarınıza Dekoratif LED Lambalarla Işıltı Katın

Dekoratif LED Lamba

 

LED aydınlatma teknolojisinin kullanım alanı, hayatımıza girdiği günden beri genişliyor. LED, icat edildiği 1907 senesinden 1962’ye kadar günlük hayatta pek görülmedi fakat 60’lardan sonra, özellikle de son 30 yıl içinde deyim yerindeyse aydınlatma alanını egemenliği altına aldı. Günümüzde LED’li aydınlatmalarla karşılaşmadığımız yer yok gibi. Evler, reklam panoları, araç farları, mağazalar vs. LED aydınlatmaların sık görüldüğü yerler.

Mekân aydınlatma görevini başarıyla ve ekonomik şekilde yerine getiren LED teknolojisi, dekoratif amaçlarla da kullanılabiliyor. Son yılların en "havalı” dekorasyon araçlarından olan üç boyutlu Dekoratif LED Lambalar, LED teknolojisinin şık hali. Yaşam alanlarının atmosferi üzerinde güçlü bir etkiye sahip olan 3D LED lambalar, salonunuzu ya da odanızı loş ışık altında bambaşka bir karaktere büründürecektir.

 

3D LED Lamba Hediye Etmek mi?

 

Neden olmasın? Sıradan hediyeler yüzünden samimiyet dozu düşen hediyeleşmeye, bu 3 boyutlu lambalarla biraz ışık katabilirsiniz. 3 boyutlu dekoratif LED lamba tasarımlarında o kadar çok çeşit söz konusu ki, tanıdığınız pek çok kişi için bu tasarımlar arasından uygun olanını bulabilirsiniz.

Hediye vereceğiniz kişinin ilgi alanları neler? Belki klasik otomobillere meraklıdır. Hani şu karizmatik Cadillac Eldorado’ları görünce kalp ritmi değişenlerden… Onun böyle bir otomobilin içinde şehir turu yapma hayalini gerçekleştirmeniz belki mümkün değil ama klasik otomobil görünümündeki bir LED lambanın evini süslemesini sağlayabilirsiniz. 1931 model Buick, LED ışık parıltısıyla bu arkadaşınız için şahane bir armağan olacaktır.

Dekoratif Işık Çeşitleri kişiye özel tasarımlara da sahip olabiliyor. Abartılı bulmayacaksanız sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu LED lambalar hazırlatabilirsiniz. Sevdiğiniz bir şiirin birkaç dizesi, özel bir günü kutlayan kısa bir cümle, hatta fotoğraflarınız bu lambalarda yer alabilir.

Geometrik şekiller ve soyut tasarımlar 3 boyut ve LED ışık etkisiyle mekânlarda sıra dışı bir atmosfer oluşturuyor. Bu LED lambalar sadece evlerde değil, cafe, bar, restoran, mağaza gibi yerlerde de kullanılabilir. Soyut geometrik tasarımlara sahip 3 boyutlu LED ışıklar, müşteriler üzerinde olumlu etki bırakacak bir görsel düzenleme meydana getirmede oldukça işe yarayacaktır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.