Paralarınız Bu Kumbara Modellerini Çok Sevecek

21-08-2018 18:27
Paralarınız Bu Kumbara Modellerini Çok Sevecek

Paralarınız Bu Kumbara Modellerini Çok Sevecek

 Para toplayabilmek için azimle hareket etmek ve para toplama süresi boyunca kişinin belli bir yerde parasını toplaması gerekir. Kişinin azimle hareket edebilmesi için kumbara tercihini doğru yapması gerekir. Tercih yapılırken kişinin hedefine göre bir model seçilmelidir. Böylelikle kişi kumbaraya baktıkça kendi hedefini hatırlayacak ve her seferinde motivasyonu oluşturabilecektir. Tasarımın sahip olması gereken özellikler, kişinin para toplayıp ulaşmak istediği hedefe göre olmalıdır. Kumbara alınırken tasarımı göz önünde bulundurmak gerekir. Tüm bunların yanı sıra odada güzel bir görüntü oluşturacak ve kumbaranın görünümünü gizleyebilecek tasarımlar da bulunmaktadır. Böylelikle kişinin kumbarasını saklaması gerekmeyecek ve rahat bir şekilde parasını biriktirme olanağına sahip olacaktır. Ayrıca çocuklara küçük yaşta para biriktirmeyi öğretebilmek için çocuksu tasarımlar da bulunmaktadır.

 

 Hediyelik Kumbaralar

 

            Para toplama amacı bulunan birine kumbaranın alınması güzel bir davranış olacaktır. Hediye olarak böyle bir ürünün alınması, kişinin hayallerine ve hedeflerine daha kolay bir şekilde ulaşmasına yardımcı olacaktır. Ürünün tasarımı da, kişiye göre tercih edilirse; hediyenin alınacağı kişi daha rahat bir şekilde para biriktirir. Hediyenin daha güzel bir hal alması için farklı tasarımlardan faydalanmak mümkündür. Örneğin Star Wars veya kuru kafa görünümlü bir kumbaranın alınması, kişinin mutlu olmasını sağlayacak ve kendi odasında süs olarak kullanabilmesine olanak sağlayacaktır. Para biriktirirken hediye alan kişinin hatırlanması ve kişinin hedefine ulaşması güzel bir hissiyat oluşturacaktır.

 

 Star Wars Tasarımlı Kumbaralar

 

            Bir ürünün fayda sağlayabilmesi için sahip olduğu tasarımın güzel olması gerekir. Star wars kumbaraları da, fayda sağlayabilecek güzel tasarıma sahip olan ürünler arasında yer almaktadır. Star wars görünümlü ürünün, süs olarak kullanılması mümkün olacağından kişinin rahatlıkla birikim yapmasına yardımcı olacaktır. Sade tasarıma sahip olan kumbaraların etkili olmadığı ve saklanması gerektiğinden dolayı tercih edilmesi tavsiye edilmemektedir. Bu yüzden kişinin alacağı ürünün estetik bir tasarıma sahip olması ve ilgisinin olduğu bir şeyin görüntüsü ürün üzerinde mutlaka bulunmalıdır. Böyle bir görüntünün bulunması kişinin motivasyonunu arttıracak ve daha azimli olmasına yardımcı olacaktır. Azmin bu şekilde sağlanması birikim yapmayı kolaylaştıracak ve kısa sürede birikim yapmasına olanak sağlayacaktır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.