Mekanlarda Sıra Dışı Atmosferler İçin 3D LED Lambalar

14-12-2018 16:14
Mekanlarda Sıra Dışı Atmosferler İçin 3D LED Lambalar

LED Lamba

 

Gelişen aydınlatma teknolojilerinin sunduğu yeni nesil aydınlatma alternatifi olan LED ışıklandırma sistemleri, verimli ve yüksek kaliteli aydınlatma sağlıyor. Akımı tek yönlü geçiren yarı iletken LED (Light Emitting Diot), aydınlatma sistemlerinde enerji tasarrufu ve uzun süreli kullanım sağlamaktadır.

İcadı 1927 yılında, ilk ticari amaçlı kullanımı ise 1962’de gerçekleştirilen LED’ler önceleri ancak elektronik cihazların güç durumu göstergelerinde kullanılabilecek kadar ışık vermekteydi. Bugün gelinen noktada ise LED, iç ve dış mekân aydınlatmalarında kullanılabilecek düzeyde. LED kullanılan projektörler çok geniş alanlarda güneş ışığı kadar kaliteli aydınlatma gerçekleştirebiliyor. Mekân aydınlatmaları için yaygın şekilde kendisinden faydalanılan LED Lambalar dekoratif amaçlarla da kullanılıyor. Bunun yanı sıra, LCD ekran aydınlatmaları, otomobil farları, reklam panolarının aydınlatılması, mağazalarda görsel düzenleme kapsamında ürünlerin ışıklandırılması gibi pek çok farklı alanda LED’lerle karşılaşıyoruz.

3 Boyutlu LED Lambalar

 

Dekoratif amaçlı kullanılan 3 boyutlu LED lambalar mekânlarda sıra dışı bir atmosfer meydana getiriyor. LED ışığının ve 3 boyutlu tasarımın kattığı efektle bu lambalar adeta öyküsü, ruhu, kimliği olan birer hikâye anlatıcıları. Yaşam alanlarınızın herhangi bir köşesine yerleştireceğiniz 3D LED lambalar, bulundukları alelade köşelere derinlik ekleyecektir.

 Artistik ve soyut tasarımlara sahip 3 boyutlu LED lambalar gerçeküstü sanatın ışıltılı hali. Helezon şekil, iç içe geçmiş halkalar gibi tasarımlar ilham verici görünümlere sahip. Sizi 1930’lu yıllara götürecek eski model otomobil şeklinde tasarıma sahip 3D LED Lambalar en çok ilgi gören 3 boyutlu LED lamba çeşitlerinden biri. Her alanı retro modasının kasıp kavurduğu bu dönemde iç mekân dekorasyonlarında bu LED lambaları kullanmak modanın trendlerine uygun bir atmosfer yaratmanızı sağlayacak.

Minimalist çizgilerle oluşturulan bisikletçi figürü de bulunduğu ortamda sanatsal derinlik oluşturacak modellerden. Kurukafa 3D LED lambalar ise özellikle dövme stüdyoları, sanat evleri, temalı bar ve cafeler gibi mekânların konseptleriyle mükemmel uyum gösterecek tasarıma sahip.

3 boyutlu LED lambalar iç mekân dekorasyonlarının karakterini güçlendirebildikleri gibi, dekorasyonun karakterini tamamen değiştirebilirler de. Yaratıcı tasarımlara sahip 3D LED lamba modelleri, yaşam alanlarınızda farklı ve sanatsal bir atmosfer yaratacaktır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.