Marvel Sevdalıları İçin

24-10-2018 15:24
Marvel Sevdalıları İçin

Marvel Sevdalıları İçin

 

Marvel Koleksiyoncularına Müjde

 

Hem yetişkinler hem de çocuklar için nadide bir koleksiyon değeri taşıyan marvelbibloları şimdi yenilenen yüzleri ve genişlik kazandırılan takımları ile birlikte yeniden satışa çıkarılıyor. Bu bibloürünleri son derece kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilmiş olup birçok farklı çizgi film ve çizgi roman karakterine de ev sahipliği tapıyor.

 

Spider Man Biblosu ve Ürün Özellikleri

 

 

Milyonlarca kişinin hayranlıkla izlediği ve de okuduğu marvelkarakterleri arasında en popüler olan Spider Man biblosu bu kategoride yer alıyor. Kendine özgü maskesi ve kostümü ile birlikte popüler kültür temsilinin en önemli figürlerinden biri olan Örümcek Adam kırmızı ve mavi renklerinin kaliteli boyalar ile süslenmesi ile birlikte meydan getiriliyor. Spider Man çizgi filmleri ile büyümekte olan çocuklar ve sinema filmlerini hayranlıkla izleyen yetişkinler 18 santimetre boyundaki bu biblonun sahibi olabilirler.

 

Hawkeye Biblosu ve Satın Alma Seçenekleri

 

 

Bir diğer önemli biblo ürünü için Hawkeye karakteri incelenebilir. Oku ve yayı ile birlikte Örümcek Adam'ın yardımcılığını üstlenen bu önemli karakterin biblosu da 18 santimetre boyundadır. Bu bibloda düşmanını alaşağı eden Hawkeye karakterinin resmedilişini görmek mümkün. Bu ürünü favorilere ekleyip daha sonra tekrar incelemek suretiyle sepete eklemek ek seçenekler arasında yer alıyor. Direkt satın almak isteyen kişiler ise hemen satın al kategorisine tıklayarak siparişlerini kısa bir süre içerisinde pratik ölçülerle tamamlayabilirler.

 

Silver Surfer Biblosu

 

 

Halk arasında Gümüş Adam olarak bilinen Silver Surfer biblosu da Marvel koleksiyoncuları için başka bir alternatif anlamına geliyor. Boyu diğer biblolardan biraz daha yüksek olan bu özel karakterin biblosu evlerin salonları ve özel alanlar için koleksiyonluk değer taşıyor. Gümüşü figürü ve dev kılıcı ile birlikte heybetli bir görünüme sahiptir.

 

Diğer Marvel Karakterlerinin Bibloları

 

Son derece kaliteli malzemelerden üretilmiş olan Marvel bibloları eskimeye, renk kaybına uğramaya karşı üstün bir direnç gücüne sahiptir. Bir kere satın alındıkları takdirde uzun yıllar boyunca koleksiyonluk olarak değerlendirebilir. Diğer Marvel karakterleri arasında seçim yapmak isteyen alıcılar Daredevil, Deadpool, Hulk ve de Wolverine arasında seçim yapabilirler.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.