Kupalar Herkes İçin Uygun Hediye Alternatiflerinden

28-12-2018 13:39
Kupalar Herkes İçin Uygun Hediye Alternatiflerinden

Kupa Bardağıyla Arasında Duygusal Bağ Olanlardan mısınız?

 

Siz belki onlardan değilsiniz. Hatta belki bir kupa bardağınız bile yok ama dünya genelinde kupa bardağını evladı gibi sahiplenen yüzlerce insan var. Kupaları bardaktan daha fazlası haline getiren şeylerin başında tasarımları geliyor. Bir kupa bardağın üstünde her şeyi görebilirsiniz; mizah dozu yüksek bir cümle, karikatür, birkaç şiir dizesi, desteklediğiniz futbol takımının amblemi ve renkleri, çiçekli böcekli desenler, film yıldızı, çizgi film karakteri resimleri, hatta kendi adınız ve sevdiğinizin fotoğrafı! Kısacası değer verdiğiniz, sevdiğiniz, biraz daha ileri gidersek, "beni hayata bağlıyor” dediğiniz şeyleri, kişileri kupa bardakların üstünde görmeniz mümkün. Hal böyle olunca bu bardaklarla duygusal bağ kurmak gayet anlaşılabilir bir durum.

Kupa Bardak Hediye olarak en çok seçilen ürünlerden. Hediye vereceğiniz kişinin ilgi alanları hakkında az çok bilgiye sahipseniz onu mutlu edecek kupayı kolaylıkla bulabilirsiniz ya da yaptırabilirsiniz. Sevgiliniz için kupa bardak hediyesi düşünüyorsanız çift kupa tasarımları özellikle Sevgililer Gününe yakışır cinsten. Yan yana getirildiklerinde birbirlerini tamamlayacak özel tasarımlara sahip bu kupalar aşkın en sevimli hali.

Mesleklere özel semboller ve resimler taşıyan kupalar da son yıllarda popüler hale gelen kupa çeşitlerinden. Yeni mezun olmuş, idealist bir gence mesleğiyle ilgili temaya sahip eğlenceli bir kupa hediye etmek hiç fena fikir değil.

 

Evet, Kupa Koleksiyonu Yapanlar Var

 

Pencere kenarında üstünüzde battaniye ile lapa lapa yağan karı izlerken elinizde sıcak kahve dolu şirin bir kupa yoksa o klasik "huzurlu kış” sahnesi eksik kalacaktır. Sadece üzerindeki resim, yazı, desen vs. değil, sahip olduğu form ve elde tutuş pozisyonu da kupayı özel kılıyor. Kulpundan sıkıca tutmak veya iki elin avucuyla kavramak zihinde belki de "sahiplenme” çağrışımı yapıyor.

Ebatı küçük, etkisi büyük kupa bardaklar kimileri için adeta tutku. Öyle ki bazı insanlar kupa koleksiyonu yapıyorlar. İlgi çekici tasarımlara sahip kupaların koleksiyonunu yapanlar olduğu gibi, sadece belirli bir temaya sahip kupaların koleksiyonunu yapanlar da var. Kupa koleksiyonu yapan bir tanıdığınız varsa gördüğünüz sıra dışı bir kupa bardağı kapıp, özel gün beklemeden ona armağan edin. Kupa Hediyesi bir koleksiyoner için tahmin edemeyeceğiniz kadar derin anlam ifade edebilir.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.