Kalpleri Isıtan Kar Küreleri

22-11-2018 15:28
Kalpleri Isıtan Kar Küreleri

Yılbaşı Kar Küresi

 

Şimdi bir süreliğine zamanı durdurup içinde bulunduğunuz karmaşanın dışına çıkın. Ağır sorumluluklar, sıkıcı angaryalar, çözüm bekleyen sorunlar… Hepsini geride bırakıp dinginliğin dizleri dibine kıvrılın. Kaosa alışmış zihniniz dinginliğe sokulamıyorsa gözlerinizin önüne bir Yılbaşı Kar Küresi getirin. Ağır ağır zemine düşen kar tanelerini izlediğinizi hayal edin. İşte, saniyeler içinde zihniniz sakinleşti! İçinde koca bir huzur taşıyan bu küçücük küreler evlerinizi süsleyen dekora, bir hediyeye ya da sizi çocukluğunuza götüren bir zaman makinesine dönüşebilir.

 

Noel Temalı Kar Küreleri

 

Bilinen tarihi birkaç yüzyıl önce başlayan kar kürelerinin ana vatanı olarak Fransa’yı gösterebiliriz. Fransa’dan tüm dünyaya yayılan bu ürünler bugün her kültürden insanın zihninde yılbaşı ile özdeşleşmiştir. İçindeki kar görünümlü parçacıklar ve kar kürelerinde en çok rastlanan figürün Noel Baba figürü olması bu ürünleri genellikle Noel ya da yılbaşı konseptiyle birlikte anmamıza sebep oluyor. Sıkı tutunun! Lapa lapa kar yağarken gökyüzünde Ren geyiklerinin çektiği bir arabanın içinde yanınızda Noel Baba ile dünyanın her yerindeki miniklere hediye dağıtmaya çıkıyorsunuz. Yılbaşı temalı bir Kar Küresinde kar tanelerini seyrederken muhtemelen böyle hissedeceksiniz. Noel Baba’yı, hediyesini verdiği kız çocuğu ile birlikte gördüğümüz çeşitler, kar kürelerinin yüzünüzde yarattığı gülümsemeyi derinleştirecek kadar sevimli. Noel Baba’ya minik bir kedinin eşlik ettiği kar küresini evinde birden fazla kediyle birlikte yaşayan bir dostunuza yeni yıl hediyesi olarak sunmak hoş olmaz mı? Kar küreleri hep küçük olmak zorunda değil. 25 cm yüksekliğinde ve 20 cm çapında kar küresi gördünüz mü hiç? Eteklerindeki tren yaylarının üstünde bir trenin yolculuk ettiği, üstünde filmlerde görüp özendiğimiz bahçeli evlerin yer aldığı bir tepenin üstüne konumlanmış kar küresi adeta sanat eseri. Kurmalı olan bu ürün kurulduğunda tren tatlı bir müzik eşliğinde hayaller ülkesine doğru yola çıkıyor.

 

Sevdiklerinizi Kar Küreleriyle Mutlu Edin

 

Evet, belki küçük bir hediye. Öyle çok pahalı falan da değil. Günlük hayatta işimizi kolaylaştıracak bir işleve de sahip değil. Tüm bunlar kar kürelerini en özel Yılbaşı Hediyesi olmaktan çıkarıyor mu? Tabii ki hayır. Kalpleri ısıtıyor olması herhangi bir kar küresini sevdiğiniz birine yılbaşı hediyesi olarak seçmeniz için tek başına yeterli ve geçerli bir neden.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.