Kadınlara Hediye Seçmekte Zorlanıyor Musunuz?

30-11-2018 14:54
Kadınlara Hediye Seçmekte Zorlanıyor Musunuz?

Kadına Yılbaşı Hediyesi

 

Hediye seçimi çoğu zaman sıkıntılı bir süreç. Karşınızdakini mutlu olmuş rolü yapmak zorunda bırakmamak için onun gerçekten beğeneceği bir hediye fikri bulmalısınız. Bu da kimi durumlarda pek kolay olmuyor. Yeni yıl yaklaşırken annenize, kız kardeşinize, kadın dostlarınıza ya da sevdiğiniz Kadına Yılbaşı Hediyesi düşünmeye başladınız. Siz de mi hediyenin ulaşacağı kişinin kadın oluşunun hediye seçimini daha da zorlaştırdığını düşünenlerdensiniz? Bu her zaman geçerli değil. Hediyenin ulaşacağı kişiyi iyi tanıyorsanız ya da biraz yaratıcıysanız kolaylıkla iyi bir hediye fikri bulabilirsiniz. Bir armağanı makbul kılan, onun kişiye kendini özel hissettirmesidir. Karşınızdakine kendini özel hissettirecek bir hediye fikri bulabilmek içinse hediye vereceğiniz kişinin değer verdiği şeyleri, ilgi alanlarını, kişilik özelliklerini bilmek yani onu tanımak gerekiyor. Kadınlar için hediye söz konusu olunca akla ilk takılar geliyor. Gerçekten de kadınlar söz konusu olunca beğenilmeme riski en az olan hediyeler takılardır. Eğer tarzını, zevkini ve beden ölçülerini biliyorsanız kıyafet de klasik hediyelerin başında geliyor. Kadın ya da erkek fark etmeksizin popüler bir diğer hediye şüphesiz parfüm. Şimdi bu klişe hediye fikirlerini bir yana bırakıp farklı ne yapılabilir, ona bakalım.

 

Bir Hediye Olarak "Deneyim”

 

Bir Kadına Yılbaşı Hediyesi seçmeyi zorlaştıran belki de tek unsur kadınlar için daha çok ürün seçeneğinin olması. Peki, hediye her zaman bir "ürün” mü olmak zorunda? Tabii ki hayır. Herhangi bir aktivitenin gerçekleştirilmesiyle oluşan deneyimler de şahane hediyelere dönüşebilir. Hediye vereceğiniz kişinin yapmak isteyip de yapamadığı bir şey var mı? Belki gezmek istediği bir ülke var ama maddi nedenlerden dolayı il sınırlarından dışarı çıkamıyor. Onun için bir tur paketi ayarlayabilirsiniz. Ya da yetenekli olduğu bir alan vardır. Yeteneklerini geliştirmesi için bir hobi kursu nasıl olurdu?

 

Hediyeye Dönüşebilecek Yüzlerce Ürün

 

Yok, siz yine de hediye olarak deneyim yerine elle tutulabilir bir şeyleri tercih ediyorsunuz. Peki. Sanal mağazamızda Bir Kadına Yılbaşı Hediyesi olarak sunabileceğiniz yüzlerce alternatif mevcut. Kitap kurdu kadınlar için Türk edebiyatından ve dünya edebiyatından kitaplar, müzik tutkunları için albüm CD’leri, müzik kutuları, plaklar, kedi severler için kedi bibloları, peluş kediler, figür koleksiyonu yapanlar için figür oyuncaklar armağan olarak seçebileceğiniz ürünlerden sadece bazıları.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.