İyi ve Kötü Arasındaki Amansız Mücadele: Star Wars

21-12-2018 16:15
İyi ve Kötü Arasındaki Amansız Mücadele: Star Wars

Star Wars Hediyeleri

 

Alternatif bir evrendeyiz. Evimizden, ülkemizden, gezegenimizden, galaksimizden çok uzakta… Başka bir zamanda, başka bir mekânda ve başka bir gerçeklikte. Burada her şey çok farklı gibi görünüyor ilk etapta. Fakat bir süre bu evrende vakit geçirince tanıdık bir şeyle karşılaşıyoruz: iyi ve kötü arasındaki mücadele.

Kötüler, İmparatorluğun merkezi üssü ve en ölümcül silahı olan "Ölüm Yıldızı” ile savaşırken, iyilerin elinde sadece ışın kılıçları var. İyiler, ışın kılıçlarıyla kötülere karşı adaleti ve barışı korumaya çalışıyorlar. Heyecan dolu bir evren, heyecan dolu bir serüven. Peki, nasıl geldik buraya?

Star Wars Hediyeleri, Yıldız Savaşları’nın tutkunu tanıdıklarınızı barışçıl Naboo gezegenine ışınlayabilir. Ya da galaksinin başka herhangi bir yerine…  En çok ilgi gören Star Wars karakterlerinin figürleri, figür koleksiyonerleri ve Star Wars hayranları için en iyi hediye seçenekleri.

 

Sithler, Jediler, Darth Vader, Yoda, C-3PO ve Diğerleri

 

Karakterlerden bazılarına hayranız, bazılarından nefret ediyoruz, bazılarına imreniyor, bazıları için üzülüyoruz. Sadece aksiyon yok bu serüvende. Hikâyenin yaratıcısı George Lucas’ın engin hayal gücü serüvenin içine aşkı, bilgeliği ve politikayı da ustalıklı şekilde yerleştirmiş. İlki 1977 yılında çekilen Star Wars serisi günümüze kadar geldi ve ilk filmden son filme kadar serinin tüm bölümleri dünyanın tamamında çok büyük ilgi gördü. Bu yönüyle Star Wars için nesiller arası bağ, jenerasyonların ortak noktası diyebiliriz. Düşünsenize, 1977 yılında serinin ilk filmiyle Yıldız Savaşları büyüsüne kapılmış bir çocuk şu an kendi çocuğuna sahip bir yetişkin ve kendi çocuğu da Yıldız Savaşları tutkunu. Belki siz de Star Wars figürleri toplayan çocuğunda, arkadaşlarıyla Star Wars muhabbeti yaptığı kendi çocukluğunu görenlerdensiniz.

Bu büyülü maceranın hayranı sevdiklerinize Star Wars temalı hediye düşünüyorsanız ve filme yabancıysanız bilen birilerinden Star Wars Hediye Önerileri almanızda fayda var. Hikâye karakterlerinin figür oyuncakları en çok alacağınız öneri olacaktır. Bir zamanlar iyiyken sonradan Güç’ün karanlık tarafına geçmiş, kötülerin kötüsü Darth Vader, kötü olmasına rağmen içten içe hayranlık duyulan karakterlerden biri, itiraf edelim. O halde Star Wars tutkunu arkadaşınıza doğum gününde Darth Vader figürü hediye etmenizde hiçbir sakınca yok.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.