İstanbul Eski Kabadayıları Bardağınızda

24-10-2018 15:20
İstanbul Eski Kabadayıları Bardağınızda

İstanbul Eski Kabadayıları Bardağınızda

 

Türk mutfaklarının ve içim keyiflerinin vazgeçilmezlerinden biri olan rakı içkisinin içimi kadar adabı da son derece önemlidir. Bu adabı çeşitli setler ile birlikte pekiştirmek ve son derece özgün bir noktaya taşımak da mümkün. Bu zamana kadar yapılmış olan rakı bardağısetlerinden farklı olarak içerisinde istanbul eski kabadayı ikonlarını barındıran setler görenleri alışverişe teşvik edecek oranda güçlü figürleri bünyesinde taşıyor.

 

Rakı Bardaklarında Modern ve Nostaljik Yenilikler

 

 

Yeni olması nedeniyle modern istanbul eski kabadayı imajlarını içerisinde taşıdığı için nostaljik olarak kabul edilebilecek altılı rakı bardağı setleri satışa çıkarıldı. Uygun fiyatlar ile birlikte alıcıların beğenisine sunulan bu ürünler tam bir koleksiyon değeri taşıyor. Bardakların yüzeyinde nam salmış ve isimlerini bu zamana kadar getirmeyi başarmış olan eski İstanbul kabadayılarının portreleri ve de isimleri yazılı. En meşhurları arasında Arap Hüsnü yer alıyor. Pos bıyıkları ile birlikte en popüler figürlerden biri olan Arap Hüsnü'nün yanında en az onun kadar ünlü olan şık Manol yer almaktadır. Kesik Nikola ve Konyalı Osman da bu özel serinin diğer figürleri arasında yer alıyor. Hayatı birçok filme ve romana konu olan Odesalı Kosti de bu altılı setin beşinci figürü olarak bu setin içerisinde yer alıyor. Son olarak Piç Arkadaş isimli eski İstanbul kabadayısı ile birlikte altı kişilik eski İstanbul kabadayısı modern ve nostaljik bir set olarak satın alınabilir.

 

Özel Rakı Bardaklarının Kullanım Alanları

 

 

Bu özel rakı bardakları evlerde ve çeşitli işletmelerde kullanılabilir. Özellikle içki satışı ve servisi yapan işletme sahipleri bu özel koleksiyonlar vasıtasıyla müşterilerine kaliteli bir şekilde hizmet sunabilir. Bununla birlikte özel koleksiyon meraklıları da bu bardakları koleksiyonluk bir ürün olarak satın alabilir. Diğer yandan mutfakları için özgün ve orijinal dekorasyon ürünleri bakan kişiler bu bardakları tamamen dekoratif birer unsur olarak ele alabilir ve değerlendirebilir. İsteyenler favorilere ekleyerek bu bardaklara daha sonra göz atmak suretiyle sepetlerine ekleyebilir. Ürünü satın alıp memnun kalanlar online satış platformlarında tavsiye et butonuna tıklayarak daha fazla kişinin bu ürünlerden satın almasını da sağlayabilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.