İlginç Hediyelikler

24-10-2018 15:25
İlginç Hediyelikler

İlginç Hediyelikler

 

İlginç hediyelikler insanların birbirlerini mutlu etmesi ve şaşırtması için öncelikli tercihler arasındadır. Özellikle ilginç hediye seçimi yaparken hediye alınacak olan kişinin yaşam tarzı ve zevki ön planda tutulmalıdır. Bunun yanında hediye alınacak kişinin şaşırmasını amaçlamak için sıradan olmayan hediyelik tercihi yapılmalıdır.

 

İlginç Hediye Seçiminde Aksesuar

 

 

Hediye seçeneğinin çok fazla olduğu günümüz de kıyafet gibi beden problemi yaratabilecek ve ya gıda gibi saklanması mümkün olmayan ürünler yerine daha kalıcı tercihlerde bulunulmalıdır. Bu tercihler arasında en az problem çıkaran aksesuarlardır. Çünkü aksesuar yaşam alanımızda kullanım yeri çok fazla olan ürünlerdir. Evimizde, iş yerimizde, arabamızda ve daha birçok yerde kullanım alanı bulunmaktadır. Göz zevkine hitap eden aksesuarların işlevsel niteliği de bulunmaktadır.

 

Örneğin sigara kullanan kişiye kül tablası almaya karar verilebilir. Alınacak hediyeye karar verildikten sonra kişinin tarzı üzerine iyi bir yorum getirmek gerekmektedir. Sıradan ve herkeste olan bir kül tablası yerine daha farklı ve göz dolduracak bir ürün tercih edilmelidir. Üzerinde kurukafa olan bir kül tablası sigara içen birçok sağlık çalışanı için ilginç bir hediye olabilmektedir. Bunun yanında kurukafa antik çağda ki tarihi eserlerden günümüzde ki birçok filmde dahil karşımıza çıkan bir figürdür. Bu nedenle aksesuar seçiminde figür olarak kurukafa tercih sebebi olabilmektedir.

 

Hediye Seçiminde Kül Tablası

 

 

Hediyelik seçiminde kül tablası tercih ederken hem evde kullanabileceğimiz bir ürün olması hem de işlevsel bir özelliğinin olması tercih sebebidir. Poliresin maddesinden üretilen kül tablası özellikle kırılganlık açısından diğer malzemelere göre çok daha sağlamdır. Düştüğü an kırılan bir cam ya da porselen malzemeye göre dayanıklılığı fazla olan poliresin maddesi hediyelik seçiminde özellikle tercih edilmelidir.

 

Temizlik işlemi de diğer maddelere göre çok daha kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Ayrıca kül tablası sigara içmeyen bir bireyin bile misafirlerinin önüne koyabileceği güzel bir ürün olarak kendisini göstermektedir. Kişi içmiyorsa bile evine davet ettiği misafirlerden herhangi birinin sigara kullanıyor olma ihtimali yüksektir. Ya da sigara içtiği halde daha sonra bırakma kararı alsa bile kül tablası mumluk ve benzeri aksesuar olarak hala birçok alanda işlevini sürdürmeye devam etmektedir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.