Bir Kumbaranız Var mı?

09-01-2019 18:39
Bir Kumbaranız Var mı?

Hediyelik İlginç Kumbara Modelleri

 

Daha çok çocuklara tasarruf bilinci kazandırma amacıyla kullanıldığından, kumbaralardan bahsedildiğinde konu çocuklar ve çocukluk anıları üzerinde yoğunlaşsa da, elbette yetişkinler de kumbara kullanabilir ve kullanıyor. Bir yetişkin olarak dağ gibi biriken bozuk paraların yarattığı ağırlığı cüzdanınızda ya da cebinizde gittiğiniz her yere götürmek istemiyorsanız bir kumbara edinmenizde fayda var.

Peki, kumbara sizde en çok hangisinin çağrışımını yapıyor; tasarruf ya da sabır?

Yetişkinler için tasarruf anlamına gelen kumbarada para biriktirmek, çocuklar için sabretmek demek. Kumbara içindeki mali değeri küçük o tutar, büyük hayaller kurdurur bir çocuğa. Neler yapılmayacaktır ki o parayla!.. Hele bi’ biriksin, karne hediyesi olarak ebeveynlere aldırılamayan her şey alınacaktır. O bisiklet, o bebek, o uzaktan kumandalı araba, o tablet, bilgisayar ya da telefon…  Küçücük bir kumbara içinde birikecek parayla belki o ürünlerin satın alınması mümkün değil ama bunun bir önemi de yok. Kumbara ve içinde biriken para ürün satın almaktan ziyade hayal kurmak için vardır bir çocuk için.

Piyasadaki çocuklara özel olarak tasarlanmış sevimli Kumbara Çeşitleri çocuklarınızı harçlıklarını biriktirmeye özendirecek. Şirin hayvanların, çizgi film karakterlerinin figürleri olarak tasarlanmış kumbaralar küçük yaşta başlayan tüketim bağımlılığından çocukları koruyor.

 

Damlaya Damlaya Göl Olur

 

Kumbarada para biriktirmeyi küçümsemeyin. Elinize her geçtiğinde kumbaraya atacağınız beş on kuruş gün gelir hatırı sayılır bir tutara ulaşır. Evet, kumbaranın içini dolduran meblağ ile ev satın alamazsınız ama ay sonunda, maaştan geriye pek bir şeyin kalmadığı bir anda, beklenmedik ve acil bir masraf çıktığında kumbaradaki bozuk para şıngırtısını dünyanın en güzel melodisi olarak algılamanız mümkün.

Dostlarınıza ve özellikle miniklere hediye bakarken gözünüzün önüne kumbara gelirse, onu görmezden gelmeyin. Kumbaralar şahane hediye alternatifleridir. Hediyelik Kumbara çeşitlerinin çoğu çocukları sevindirecek tasarımlara sahip. Seçeceğiniz eğlenceli bir kumbara çocuk için sadece kumbara değil, aynı zamanda oyuncak işlevi görecektir. Yetişkinler için de kumbara iki işlevli olabilir. Son derece şık tasarımlara sahip kumbara çeşitleri dekoratif görünümleriyle evlerde biblo gibi de kullanılabilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.