Hayranı Olduğunuz Karakterler Figür Oyuncaklarla Evlerinize Misafir Oluyor

29-11-2018 17:00
Hayranı Olduğunuz Karakterler Figür Oyuncaklarla Evlerinize Misafir Oluyor

Hediyelik Figür

 

İşte karşınızda Jedi şövalyelerinin üstadı bilge Yoda, gücün karanlık tarafı Darth Vader, Stormtrooper askerleri. Hayır, Star Wars izlemiyorsunuz. Masanızın üstündeki Star Wars figürlerine bakıyorsunuz. İnce detaylarla yaratılmış kusursuz Star Wars figürleri, sizi hikâyenin izleyicisi olmaktan çıkıp kahramanlardan biri olmaya çağırıyor. Harry Potter’la birlikte büyücülük okuluna gidip sıradan hayatın ötesine geçmek, sihirli âlemlerin sırrına vakıf olmak mı istiyorsunuz? Tek yapmanız gereken elinizdeki Harry Potter figürüne bakıp hayal gücünüzü çalıştırmak. Hediyelik Figürler, o büyülü dünyaları somutlaştırıp evlerimize getiriyor. Breaking Bad hayranı bir arkadaşınız mı var? Yılbaşında ya da doğum gününde hediye olarak onu Walter White’la tanıştırmak iyi fikir değil mi? Dexter bağımlısı dostunuzun kapısını bir gün Dexter Morgan’la  birlikte çalsanız nasıl olurdu? Belki de Elvis Presley fanısınız. Rock’n Roll’un kralıyla birlikte sahnede My Way’i söylemek istemez miydiniz? Lucky Luke eski bir çocukluk arkadaşı olarak kalmadı mı? Onunla dostluğunuz hala devam mı ediyor? O halde Red Kit figür setinde Luke ve Dalton kardeşlerle oturup eskileri yâd edin.

 

Eğlenceli Figür Oyuncaklar Hayal Gücünüzle Canlanıyor

 

7’den 70’e her yaşa hitap edebilen Figür Oyuncaklar, eğlenceli ve sevimli hediye seçeneklerinden. Özellikle de figür koleksiyonu yapan dostlarınız varsa, onlar için başka hediye düşünmekle hiç vakit harcamayın. Matt Groening’in yarattığı The Simpsons efsanesinin karakterlerinden birini hediye olarak karşısında gören bir koleksiyonerin hissedeceği mutluluğu ancak başka bir koleksiyoner anlayabilir. Anime figürü koleksiyonu yapan anime tutkunu birini tanıyor musunuz? Cevabınız evetse, doğum günü gibi özel bir günü beklemeyin, ilk fırsatta koleksiyonda eksik bir anime figürünü hediye paketinin içinde ona götürün.

 

Hangi Süper Güce Sahip Olmak İsterdiniz?

 

Spider Man, Daredevil, Iron Man… Hepsi süper güçlere sahip süper kahramanlar. Kötülerle girdikleri amansız savaşların değişmez galipleri. Hepsine hayranız ve bu hayranlığın tek sebebi imrendiğimiz süper güçleri değil. Kostümlerinden sıyrıldıklarından hepsi bizim gibi insan. Sorunları da var zaafları da. Stan Lee’nin sınırsız hayal gücüyle yaratılmış Marvel karakterlerinin figürleri, onların süper ile normal arasında gidip gelen hayatlarından izler taşıyor. Süper Kahraman Figürleri, "nezaketen kabul edilmiş hediye” değil, "mutlu eden hediye” vermek isteyenler için düşünülecek ilk alternatiflerden biri.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.