Farklı Biblo Modelleri

24-10-2018 15:10
Farklı Biblo Modelleri

Farklı Biblo Modelleri

 

Dekoratif Eşyalar 

Evlerimizde, iş yerlerimizde ve ya bulunduğumuz her yerde konforlu ve ferah mekanları tercih ederiz. Özümüzde olan ve güzele olan eğilimimizi besleyen estetik duygusu ise bizleri ayrıca mutlu eder. Bunun için dekoratif eşyalar, süs eşyaları ve biblo tarzı ürünler mutlaka ilgimizi çekmiştir. Bu tür ürünleri sevdiklerimize hediye olarak düşünebileceğimiz gibi, kendimiz de kullanmak isteriz. Kimi zaman bir masada, vitrin ve ya komidinin üstünde bize gülümseyen bu minik ayrıntılar mutlaka hoşumuza gitmiştir. Bu tür ürünlere sadece evlerimizde değil, iş yeri, atölye, ev eşyası satan yerler, mobilya mağazaları gibi pek yerde mutlaka rastlamışsınızdır. Mutfaklarda yiyecek ve içecekleri çağrıştıran biblolar, kimi zaman da salon ve ya oturma odasında dekoratif bir süs eşyası olarak karşılar bizleri.

 

Biblolar ve Özellikleri

Bu ürünlerin renkleri, büyüklükleri, yapıldıkları malzeme, içerdikleri mesaj tamamen tasarımcısın olsa da onları seçme keyfi bize bırakılmıştır. Birbirinden ilginç biblo fikirleri arasında neler yok ki? Minik insan figürlerinden, hayvan objelerine, ışıklandırmalardan, çiçek motiflerine; fenerlerden minyatür kullanım eşyalarına kadar hemen her alanda kullanılan malzemelerin biblosu tasarlanabilir. Her ne kadar kendileri küçük olsalar da, hediye olarak düşünüldüklerinde son derece hoş manalar içerebilirler.

 

Örneğin yeni restoran açmış bir yakınınıza aşçı, içecek sunan bir garson, yiyecek ve meyve dolu bir sepet konulu hazırlanmış bir biblo hediye ederek hoş bir göndermede bulunabilirsiniz. Ya da masa başı bir işe başlamış terfi etmiş ya da şirket kuruluşlarında çalışan yakınlarınıza görevinin konseptine göre seçimler yapabilirsiniz. Örneğin kalemlik amaçlı, kağıt tutucu ya da notluk olarak işlevsel ve dekoratif özelliği bulunan biblo ürünler sizlere bu konuda fikir verebilir.

 

2020 yılının en güzel dekoratif eşyaları, yeni gelenler ve fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz onlarca ürünü web sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca bu ürünleri Türkiye'nin her yerinden talep edebilir, kendi adresinize ve ya yönlendireceğiniz adreslere hızlı ve güvenli teslimat hizmetlerinden yararlanarak gönderebilirsiniz. Kampanyalar, belirli dönemlerde yapılan özel indirimler ve site üyeliğimiz için mevcut web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Küçük dokunuşlarla ve büyük mutluluklar için hediyelik eşya ve tüm diğer hizmetleri bizden temin edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.