Beyler İçin Rahat Olmak

21-08-2018 18:22
Beyler İçin Rahat Olmak

Beyler İçin Rahat Olmak

 

Estetik görünüm herkes için önemli olsa da, tercih edilecek olan kıyafetin rahatlık sağlaması gerekmektedir. Özellikle erkeklerin gün içerisinde rahat hareket edememesi sürekli dile getirdikleri şikayetler arasında yer almaktadır. Hareket ederken rahatsız olmamak ve terlemenin önüne geçebilmek için, bol kıyafet tercihi yapılmalıdır. Bunları sağlarken, estetik görünmek biraz zor görünse de mümkün olarak nitelendirilmesi gerekir. Bol kıyafet tercihinde bulunarak farklı bir görünüme ulaşıp, gün içerisinde rahatsız edici bir kıyafet çeşidinden uzaklaşabilmek mümkündür. Bu yönde giyim tercihi yapılması kişinin farklı bir tarz oluşturmasına yol açacak ve çevresinin daha çok dikkatini çekebilecektir. Aynı zamanda kişinin yapacağı bu tercihler kombin oluşturmasına kolaylık sağlayacaktır. Terleme, kıyafetin ilk görümünden uzaklaşma gibi problemlerin yaşanması mümkün olmayacaktır.

 

Rahat Kombin Nasıl Oluşturulur?

 

 

Gün içerisinde gerçekleşecek hareket kısıtlamalarına engel olabilmek için kombin oluştururken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bol parçaları tercih ederek rahat hareket edebilmek mümkündür. Salaş bir tişörtün altına giyilebilecek bol bir pantolon, kişinin kombinini tamamlar. Diz üstünden itibaren bolluk gösteren ve sportif görüntü oluşturan bu kombin kişiyi farklı biriymiş gibi gösterecektir. Güneşe maruz kalacak kişilerin kıyafet tercihi bu yöndeyse vücutta oluşacak kızarıklar da son bulacaktır. Dar kıyafetler vücut üzerinde kötü etkiler bırakmaktadır. Kızarıklık, şişme, iz gibi kötü görüntülere son verebilmek için kombin oluşturulurken bunlar göz önünde bulundurulmalıdır. Yaz aylarına hazırlık yaparken alışverişler bu yönde yapılmalıdır.

 

Rahat Giyim Tarzı

 

 

Klişe bir tarzdan uzaklaşmak ve kendine özgü yeni bir tarz oluşturmak isteyen kişilerin salaş parçalardan faydalanması gerekir. Salaş yapıya sahip olan parçalar, kiloların kötü görüntü oluşturmasını da engellemektedir. Vücut yapısını daha güzel bir şekilde göstermek isteyen kişilerin giyimtarzı bu şekilde oluşturulmalıdır. Karın bölgesinin rahatsızlık verebilecek görüntüde olması, kişinin yapacağı salaş kıyafet tercihiyle son bulacaktır. Böylelikle erkeklerin kendine güvenmesi söz konusu olacak ve gün içerisinde daha öz güvenli bir şekilde hareket edecektir. Kıyafetler dış görünümü ve dışarıya gösterilen enerjiyi etkilemektedir. Sürekli aynı kıyafetleri tercih etmek belli bir süre sonra klişe görüntü oluşturacağından farklı alternatiflere başvurmak gerekebilir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.